Bike and Outdoor Expo Банско 2017 – 6-8 май

Преди дни ви съобщихме за състезанието „Който рискува, печели“, но се оказа, че то ще е част от нещо по-голямо – фестивал, организиран от Trail System в Банско, който ще включва също така байк експо, тестове на велосипеди, излети, полигон за развиване на уменията и забавления за възрастни и деца. Следват подробностите.

Информация за посетителите и участниците

Дати:  5 – 8 май 2017

Място: White Lavina Spa & Ski Lodge, Банско. / местоположение тук /

Да направим по-силно откриването на байк сезона. Всички ще могат да тестват различни велосипеди по пътеките над Банско. За децата ще има специален маршрут с водачи. В следобедните часове може да изпробвате уменията си на „полигона“. За най-смелите е предизвикателството Who Dares Wins – Ендуро от върха на планината до Банско.

Изложение

Пред хотел White Lavina Spa & Ski Lodge, Банско ще бъдат разположени шатрите и щандовете на нашите партньори.

Тест на велосипеди

Най-добрият начин да се избере или сравни велосипед е реалната проба. На всеки 90 минути ще има възможност за кратък тур с водач по трасетата над Банско.

Полигон за „проверка на уменията“ – Skills Test

Всички деца и възрастни могат да се позабавляват и да научат някое ново умение по специално направения полигон.

Турове с водач – деца, Ендуро, ХС

В определени часове ще има специализирани турове според уменията и желанията на различните групи.

Who Dares Wins – Mega Enduro Challenge

За първи път в Банско ще се проведе Ендуро/DH маратон с масов старт. В събота трасето ще е отворено за тренировки, в неделя ще е състезанието. Подробна програма очаквайте скоро.

https://www.facebook.com/events/1837379923190084/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>