Най-новото от Bike4Sell следете и в MTB-BG.com

С приятелите ни от Champions Factory, които стартираха и развиват платформата за велообяви Bike4Sell, поставяме началото на едно сътрудничество, при което читателите на MTB-BG.com ще могат да проверяват какво ново е публикувано в Bike4Sell  чрез удобен панел на началната страница, долу вдясно:

Знаем, че някои веднага ще си кажат „Вие сте луди, та нали тази платформа ще конкурира пазара във форума!“. И да, и не. В никакъв случай не ви призоваваме да пропускате ФОРУМА – там участват много хора, които са сред най-запалените планински колоездачи, така че когато те знаят какво търсят, а вие го предлагате изгодно, лесно ще намерите правилния купувач там.

Мислим, че същото може да се каже и за Bike4Sell. За разлика от избуялите отвсякъде Facebook групи за продаване на какво ли не, платформата Bile4Sell е много по-добре структурирана, с търсачка, филтри и тепърва задаващи се функционалности, а за разлика от общите „продавалници“, този сайт е много по-тясно специализиран, което предполага и по-сериозно отношение от страна на продавачи и купувачи. Затова ние я смятаме за едно добро място за обяви, каквото е и форума, така че даваме възможност на читателите си за лесен достъп и до нея.

Който желае, да се възползва. Добре дошли сте и на двете места!

Реклама

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>