Веломания откри десетия си магазин Drag Zone в Пловдив

Десетият български магазин от веригата Drag Zone отвори врати на 23 февруари в гр. Пловдив. Ако броим и магазина в румънската столица Букурещ, това е единадесетият търговски обект с добре познатата марка на Веломания.


Drag Zone Пловдив се намира на комуникативно място в центъра на града, близо до Малката базилика. Пред магазина могат да се намерят паркоместа, но още по-лесно е да го посетите, използвайки велосипедната алея на бул. „Княгиня Мария Луиза“. На №25 ще откриете новия търговски обект, който очаква веломаниаците с площ 90 кв. метра и заредени с изкушаващи продукти щандове.

В Drag Zone Пловдив ще намерите голям асортимент от велосипеди Drag и компоненти Cox, две от водещите марки на Веломания. Изборът обаче е много по-голям, защото включва продукти и на много чуждестранни производители, включително от най-висок клас – като примери можем да посочим Bell, Giro, Zefal, Crank Brothers, педали Look, велосипедно облекло и екипировка iXS, уреди Sigma Sport, велосипеди с доказани качества от KTM, Banshee, NS Bikes и още много продукти за всеки вкус и всеки джоб.

Разбира се, налице е и сервиз, в който настоящият ви или бъдещ велосипед може да бъде обслужен качествено и компетентно.

Във всеки магазин една от най-важните съставки за успех са хората, които работят за клиентите. Управител на Drag Zone Пловдив е известният веломеханик Сахак Ховагемян (Чачо), познат на всички запалени велосипедисти в града под тепетата. Той ще има грижата не само за търговските дела, но и за това посетителите на магазина да си тръгват доволни и усмихнати.

На откриването присъстваха около 80 души, почитатели на колоезденето и фенове на марката Драг. Заместник-кметът по спорта и младежките дейности Георги Титюков приветства гостите и отбеляза, че е добро признание за град Пловдив, щом софийските производители на велосипеди вече искат да откриват магазини тук.

Републиканският шампион и национален състезател на писта Миро Минчев и колоездач No.1 на Пловдив Николай Генов демонстрираха най-новия модел велотренажор Tacx, който бе свързан с голям екран, за да наблюдават всички гости възможностите на софтуера, който създава виртуална реалност като тренировъчна среда. Освен Миро, сили премериха Драгомир Кузов, собственик на Веломания/DRAG и магазини DragZone, и Максим Митков, собственик на Макском и производител на марките велосипеди Sprint и Shockblaze.

Очакваме всички велолюбители от гр. Пловдив и региона на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №25, всеки делничен ден от 9:30 до 19 ч, както и в събота. За въпроси може да ползвате и телефон 0882 490 145.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>