„Паве“ (магазин и сервиз) очаква клиентите си в кв. Лозенец

Магазин „Паве“ изпревари пролетта и отвори врати в кв. Лозенец на 25 февруари 2017 г. За много от читателите ни това не е новина и вероятно вече са посетили новия търговски обект, в който с вечната си усмивка ги посреща Бойко Танчев. Ето как в обкръжението на много приятели той сряза лентата, а по-надолу можете да видите още няколко снимки от почерпката по този повод.


Адресът на магазина е гр. София, ул. „Златовръх“ №50. На пръв поглед мястото е малко „забутано“, но всъщност е доста удобно, защото се намира буквално между три от столичните паркове – Борисовата градина, Ловния парк и Южния парк. В този смисъл то е само на няколко оборота с педалите от някои редовни маршрути на софийските велолюбители и това, че се намира в по-тих и уединен кът на кв. Лозенец дори е предимство.

Разбира се, най-голямото предимство на магазин и сервиз „Паве“ е неговият собственик и създател – Бойко Танчев. По-вероятно е да сте чували за него или да сте го виждали/срещали, отколкото да не сте. През последните години Бойко e един от най-бързите ХС състезатели, един от най-сериозните организатори (заедно със съратниците си от клуб „Мамут“), един от най-усмихнатите търговци (в качеството си на управител на голям столичен магазин), но преди всичко това – един от най-запалените и опитни планински колоездачи. Затова, отивайки в магазин „Паве“, може да разчитате на нещо повече от обикновен алъш-вериш, можете да срещнете съмишленик, да получите съвет, да побъбрите приятелски и наред с всичко това да си тръгнете с нов продукт или с добре сервизиран велосипед.

Интериорът на магазина е направен с много мисъл, вкус, визия и с помощта на много приятели на Бойко. Цялостната идея е била в оформлението на търговския обект да бъдат интегрирани всевъзможни елементи от градската среда, някои от които често я загрозяват, когато са нахвърляни в безпорядък по градинки и кьошета, но в „Паве“ ще се убедите, че те могат да бъдат и красиви! Палети, макари, водопроводни тръби, прожектори, гол бетон – няма да повярвате колко добре могат да се съчетаят тези неща в едно неголямо, но добре подредено пространство.

Да кажем няколко думи и за продуктите в магазина, макар че по-лесно ни е да „говорим със снимки“ в края на статията. Асортиментът все още е в процес на допълване и зареждане, но със сигурност вече можете да се снабдите с най-важните неща като аксесоари и консумативи, някои резервни части и цели велосипеди, например от колекциите на Sprint и Shockblaze.

Наличните в магазина байкове не са единствените, които можете да закупите в „Паве“-то. Ако отидете в интернет на адрес www.pavebikeshop.com, можете да видите далеч по-голяма част от гамата на споменатите марки, а попълването на колекцията от байкове продължава. Качените в сайта велосипеди могат да бъде поръчани и доставени бързо в магазина, стига да са налични в склада на производителя, като поръчката може да бъде извършена и онлайн.

Впрочем някои от окачените по стелажите на магазина велосипеди дори са на клиенти, които са ги оставили за сервизиране – Бойко имаше работа буквално от първия работен ден и дано все така да му върви!

Като стана дума за сервизиране, ето как изглежда ъгълът на майстор Танчев. Доста велосипеди са минали през годините през ръцете му, така че можете да разчитате на внимателно и професионално отношение и към вашия двуколесен любимец.

Припомняме още веднъж адреса – гр. София, ул. „Златовръх“ №50. Работното време е:
понеделник – 12:00 – 19:00 ч
вторник – петък – 10:00 – 19:00 ч
събота – 10:00 – 16:00 ч

www.pavebikeshop.com


Не си мислете, че с консумация от долния рафт ще попълните горния… Трябват здрави тренировки и много каране!


Снимки: Розали Стоянова, Любомир Ботушаров


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>