Заповядайте в Pump My Bike!

През месец май 2016 г. стартира дейността на фирма „Пъмп май байк” ЕООД.  Целта на фирмата е да предлага компоненти, аксесоари  и инструменти за ремонти и ъпгрейди на планински и градски велосипеди, като се фокусира върху разпродажни артикули висок и среден клас, както и върху голямо разнообразие на капли и главини за ръчно наплитане на колела.

В началото фирмата се фокусира към директни продажби в OLX.BG – pumpmybike.olx.bg, но при последващо значително нарастване на търсенето и съответно броят на артикулите, в началото на декември 2016 г. бе създаден новият сайт на фирмата – www.pumpmybike.eu.

В категориите на сайта можете да намерите множество артикули, в момента около 600, позволяващи подмяна и ъпгрейд на всеки аспект от велосипеда – идеалното място за хора, които искат да възстановят стария си велосипед или да осъвременят велосипед, закупен втора ръка.

Основна цел на pumpmybike.eu през 2017 г. е да продължи поддръжката на 26” велосипеди в бъдеще, въпреки индустриалното налагане на 27,5” и 29” на пазара. През 2017 г. pumpmybike.eu ще продължи да предлага широка гама от гуми Maxxis и Continental и за 26”, както и шини Mach1, Remerx, DT и др.

В сайта се предлагат и някой по-малко разпространени марки у нас – седалки Selle Monte Grappa, вилки и шокове DNM, инструменти Bikehand, спирачни компоненти Brakco, кормила и лапи Leadtec, педали Kamigawa.

В “Outlet” секцията на сайта в момента могат да се намерят над 90 намалени артикула от известни марки като 661, Е13, Raceface, Ram, Shimano, Novatec, Formula, DNM, Velo, Continental. Намаленията тръгват от 10% и достигат до 68% за определени артикули. Списъкът с намалени артикули постоянно се допълва с нови предложения.

Няколко интересни предложения, налични в момента:

Курбели Raceface Chester с плоча 36T за 83 мм. средно – намалени от 269 на 145 лв.
http://www.pumpmybike.eu/Raceface-chester-crankset

Кормило Raceface Atlas 785 мм намалено от 149 на 79 лв.
http://www.pumpmybike.eu/Raceface-atlas-handlebar

Шини Stan’s ZTR Podium 26” – 290 грама за шина – намалени от 129 на 49 лв.
http://www.pumpmybike.eu/Stans-ZTR-Podium

Шини Stan’s ZTR Alpine 26” – 330 грама за шина – намалени от 149 на 69 лв.
http://www.pumpmybike.eu/Stans-ZTR-Alpine

Водачи E13 LG1 и LS1 с намаления над 50%
http://www.pumpmybike.eu/E13

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>