Next Exit // Еп. 2: Ревълстоук

Заобиколено от планини, градчето Ревълстоук в Британска Колумбия се гордее с достъпа си до внушителни склонове и терени. Както много други пощурели по планинското колоездене местни общности, тукашната също е свързана тясно със ските, макар че Ревълстоук се превръща в пълноценен зимен курорт едва през 2017 г. Именно хората, които осъществяват този бум обаче, превръщат и околните пътеки в това, което са днес. Започнало като нещо странично за през лятото, планинското колоездене днес е тачено в това градче наравно със ските.

Next Exit (Следващата отбивка) е серия на сп. Freehub Magazine, която представя различни населени места и общности в Северна Америка, които са приели планинското колоездене като свой стил на живот, препитание и забавление. На фокус са предимно малки градчета и курорти, но с големи мечти и цели, които ги е грижа за всички аспекти и проблеми, свързани с колоезденето в планините – от туризъм и поддържане на пътеките до защита на правата и интересите на колоездачите.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>