Фотораница ТАШЕВ Focus 30

За всички любители и професионални фотографи

Отделение за DSLR камера изпълненото по всички правила. 7 джоба и второ просторно отделение за общ багаж. Раницата е изработена изцяло от Cordura, има вградено покривало за дъжд и много други екстри, които я правят пълноценна раница за 1-2 дневен излет. Ние от онлайн магазин dimibike.com сме щастливи да я предложим на така дълго очакващите я любители и професионални фотографи.

Фотораница Фокус 30 е най-сигурното и гарантирано място за вашата DSLR камера, когато сте с нея в планината или където и да било сред природата. Много издръжлива, с покривало за дъжд, абсолютно омекотено отделение за камерата. Уникална е с допълнителното горно отделение, достатъчно голямо да побере яке, храна, вода и всичко необходимо за 1-2 дневен излет сред природата. В добавка седемте джоба осигуряват необходимото място и добра организация на екипировката за трекинга и на фото принадлежностите ви. Ако мястото все пак не стига, допълнителен багаж може да поставите на халките на дъното. Фокус 30 е пълноценна раница за професионално снимане в планината с комфортна носеща система. Може да й доверите скъпата си фототехника и да се насладите на трекинга до мястото за снимки.

https://www.dimibike.com/turizam-ekipirovka/ranitsi-turizam/ranici-35-litra-grupa/foto-ranitsa-tashev-focus30.htm


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>