Коледни подаръци от Scott Bulgaria

2016 г. почти се изниза и както винаги си казваме, сякаш дори по-бързо и от предходната година. С края на годината (или началото на новата) винаги обаче идват най-хубавите емоции – заради зимата, празниците и идеята, че започваш отначало с надежда, че ще се справиш още по-добре.

Супер добре тази година се справи екипът на Scott Bulgaria, който вече може да се похвали с чисто нов магазин – Scott Corner (на „Любен Каравелов” 1), обновен сайт scott.bg и официално представителство за България на емблематичните марки Cannondale и GT. Също така, тази година Scott Bulgaria подкрепи редица събития, сред които „Дончо кани”, X-lines, Pray for snow, „Байк и рън за Чепън”, Rila – Ride or Run, Оsogovo DH, Kongur Air Fest, Безбог – „Дуел на Боговете”, „КолелоТУ”, „Дни на предизвикателствата”.

 

Дали по случай успехите си, или защото са готини и искат да ни зарадват в дните преди празниците, от Scott Bulgaria в момента са обявили коледно намаление – новите зимни колекции на марките Scott и Faction са намалени с 15% от 22 декември до 2 януари.

Освен това всеки от вас може да си спечели и един от двата ваучера на стойност 50 лв., които от Scott Bulgaria ще подарят. Какво трябва да направите? Единствено да харесате страницата на Scott Bulgaria във фейсбук и да споделите поста с играта. След това остава само да си пожелаете да бъдете изтеглени в томболата на 3 януари.

За следващата година от Scott Bulgaria пожелават на повече хора да открият баланса чрез спорт и пожелават на всички светли празници.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>