Очаквайте новата колекция на Shockblaze за 2017 г.

Shockblaze е с дългогодишен опит, придобит от години работа на нашите експерти и екип от специалисти. Това качество е дълбоко залегнало и служи като крайпътен камък в нашата философия – да създадем перфектния велосипед, който да отговаря на нуждите и на най-взискателните колоездачи. Велосипед, който да представлява несравнимо удоволствие от колоезденето и да съдържа в себе си най-новите технологии и иновации. Нашият екип от инженери, експерт дизайнери и продуктови мениджъри извървява заедно целия път по създаването на велосипед. Процесът започва със скица на модела и завършва с изпитания в собствения ни тестови център.

MTB // Hardtail Carbon

Моделите от категория MTB // Hardtail Carbon предоставят изцяло нов свят на емоции и възможности на колоездачите. През 2017 г. велосипедите на Shockblaze, от тази категория са с изключително ниско тегло в резултат от множество проучвания на R&D отдела ни. Независимо от това, моделите запазват качества като здравина и издръжливост, вследствие на високия клас компоненти. Новият дизайн и геометрия на рамката създават цялостна визия за единствен по рода си агресивен велосипед. Велосипедите от категория MTB // Hardtail Carbon са създадени специално да отговарят на все по-налагащите се стандарти 27,5“ и 29“, а за постигане на високите резултати на колоездачите са използвани технологии като THT – конусовидна челна тръба, ICS – вътрешен път на броните, POSTMOUNT монтаж на спирачките и много други.

MTB // Hardtail Alloy

Семейството от велосипеди Shockblaze в категорията MTB // Hardtail Alloy 2017 е изключително пораснало. За новия сезон постигнахме значителни резултати, като предоставихме на колоездачите изцяло нови възможности. Множеството часове дизайн, развойна дейност, избор на компоненти и тестване от страна на екипа ни създадоха категория, съдържаща в себе си велосипеди от висок и среден клас. Технологии като Advanced Hydroforming спомогнаха едновременно за ниското тегло и подобрена здравина. В комбинация с ICS – вътрешен път на броните, последно поколение компоненти на SHIMANO, SRAM, FOX, ROCKSHOX и FSA, категорията MTB // Hardtail Alloy е подходящ избор както за напреднали, така и за начинаещи колоездачи.

MTB // Full Suspension

Резултат от дългогодишния ни опит в създаването на планински велосипеди е категорията MTB // FullSuspension. Тази година успяхме да запазим резултатите, които постигнахме миналия сезон. Благодарение на усилията на R&D специалистите, успяхме да постигнем изключително тегло, здравина и издръжливост за велосипед с предно и задно окачване. Тази година нашият основен фокус в категорията са All Mountain велосипедите и планинските електрически велосипеди. С последно поколение технологии и специално селектирани компоненти създадохме категория за търсачи на силни усещания.

ROAD // Race

Шосейното колоездене може да бъде изключително разнообразно спрямо предпочитанията на колоездачите. Без значение дали е непознат „спътник“ за първия „рунд“ на пътя или добре познат тренировъчен „партньор“, ROAD // Race велосипедите на Shockblaze са създадени с най-добрите показатели и дизайн в резултат от съвместната работа на талантливите ни инженери и професионален отбор. Резултати, дължащи се на новата олекотена аеро рамка с интегрирани, карбонови вилка и колче за седалка.

TREKKING

Категорията TREKKING велосипеди Shockblaze пресъздава истинското удоволствие от близостта с природата и пътуването. Точно заради това нашата идея за усъвършенстването на тази категория е „гъвкавият“ велосипед, подходящ за различни типове терен и условия на колоездене. Мобилност, издръжливост и практичност са основните характеристики и фокус на нашите усилия. В резултат създадохме нови модели с изцяло нови комбинации от компоненти и технологии, като ICS – вътрешен път на броните, SHIMANO STEPS – система за асистирано педалиране по време на колоездене и други. За кратко пътуване в града, дълъг преход през планините или раздвижване в парка, велосипедите от категорията TREKKING предоставят свободата от движението.

CITY

Изцяло новата категория CITY е създадена да предостави елегантен, удобен и практичен велосипед. Основен акцент са класическите градски велосипеди и e-велосипеди за придвижване в града. За целта използваме последното поколение система за астистиране при педалиране на SHIMANO – STEPS. В резултат на високото качество на материалите и различните групи от компоненти, успяхме да предоставим комфортно и сигурно решение на хората, предпочитащи активния начин на живот. Леката алуминиева рамка и прецизната геометрия са изключително подходящо решение за приятно колоездене в града или парка, а системата на SHIMANO STEPS ви гарантира бързо и надеждно придвижване по градските улици.

KIDS

Любовта и страстта ни към колоезденето са чувствата, които искаме да споделим и с най-малките колоездачи – децата. Тази година Shockblaze отделя специално внимание на тях. Пъстър и игрив дизайн, с олекотена алуминиева рамка и компоненти са само малка част от характеристиките на детските велосипеди Shockblaze от категория Hardtail. Велосипедите от детската категория Hardtail са създадени, за да отговарят на най-стриктните  изисквания за безопасност на родителите, а малките колоездачи могат да разчитат, че заедно със  Shockblaze ще създадем щастливи моменти заедно.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>