Създайте свой собствен календар на mtb-bg.fotobook.bg

Наближава 2017 г., време е за календари! Ако искате да направите оригинален подарък за приятел или да поглезите себе си с календар, направен с изображения изцяло по ваш избор, това е възможно чрез услугата на МТБ-БГ, която е достъпна на адрес mtb-bg.fotobook.bg.

Новост за 2017 г. са чудесните шаблони за еднолистни календари в размери 42х30 см (хоризонтален и вертикален, бял или черен, цена 4.90 лв.) и 60х40 см (хоризонтален или вертикален, бял или черен, цена 9.90 лв.). Освен че са по-достъпни като цена, при тези календари има едно друго съществено предимство – достатъчно е да имате само една хубава снимка в достатъчно голям размер, не е нужно да търсите цели 13!

За хора, които искат да се разгърнат и да поръчат повече календари, има и две промоционални предложения! До 4 декември 2016 г. всеки, който поръча 7 бр. календари, ще плати само 5 от тях. А от 5 декември нататък при всяка поръчка за 4 календара ще платите само за 3 бр.

Очаквайте скоро и нашите предложения за готови календари!

Как да си направя собствен календар?

Първо, отивате на адрес mtb-bg.fotobook.bg. Ако се абстрахирате от заглавната страница, която е малко „детска“ заради стандартния шаблон, който е показан на нея, чрез една бърза регистрация (може да бъде направена и след създаване на проекта за ваш собствен календар) можете да започнете да творите, да избирате между няколко вида и размера календари (1-листни, 6-листни, 12-листни, пирамида и др.), да качите желаните от вас снимки и да ги подредите в шаблони с изчистен и стилен дизайн. След това запазвате проекта си, създавате поръчка за него и го получавате с наложен платеж на посочен от вас адрес (доставка с куриер за ваша сметка) или в някой от магазините на Photosynthesis (доставката там е безплатна).

За всякакви въпроси относно услугата можете да се обръщате на тел. +359 887 321695, Любомир Ботушаров, или e-mail: [email protected]

Всичко е бързо, лесно и удобно и ако дотук всичко звучи не чак толкова уникално, то ето и допълнителната услуга, която ви предлагаме във връзка със създаването на ваш собствен календар: ако желаете да използвате за такъв календар снимки, направени от Любомир Ботушаров (основен автор в MTB-BG.com) и публикувани в статии и/или галерии на сайта, можете да ги получите напълно безплатно в оригинален размер с висока резолюция, какъвто е необходим за създаването на календар в  mtb-bg.fotobook.bg. За целта е необходимо единствено да попълните формуляра долу и да не злоупотребявате с нашето време и труд, т.е. да поръчате снимки, само ако наистина желаете да си отпечатате календар чрез нашата услуга, а не просто за да си ги имате. Ние ще имаме грижата да изровим въпросните снимки дори от архива, да ги обработим и да ви ги изпратим на посочения от вас e-mail адрес, след което остава само да ги разположите на страниците на календара и да се похвалите с него на приятелите си. 🙂

Услугата за предоставяне на снимки важи само и единствено за физически лица и за създаване на календари в ограничен брой (до 10 бр.). Ако някой търговец, клуб или физическо лице желае да създаде календари с комерсиална цел, използвайки наши снимки, може да се свърже с нас на адрес [email protected], за да договорим подобно ползване.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>