Scott Corner ни канят на парти

След като най-новият магазин на Scott Bulgaria официално отвори врати, сега е време и за парти!

На 24 ноември от Scott ни канят на събитие, което ще отпразнува откриването на магазина с музика и почерпки за всички фенове на колоезденето. Естествено, всички ще можем и да разгледаме новия магазин, в който ще отрием стоки на Scott, Fox, Funn, Met, Syncros, Hamax и още други. Напомняме ви и това, че от тази година колоездачното семейство на Scott порасна с още два члена – Cannondale и GT.

За доброто настроение по време на партито ще се грижи DJ Тодор Чакъров, а ако се изтощим от много танци и приятни емоции, ще можем да се подкрепим с енергийни напитки, полезни барчета, много вкусен кетъринг и естествено – освежаваща биричка.

Ще познаете събитието по шатрата, опъната пред магазина на ул. Любен Каравелов №1 и, разбира се, можете да заповядате с колелата си, организаторите са се погрижили да има стойка, на която и те да се чувстват удобно.

Партито по случай отриването на Scott Corner започва в 18:00 часа и ще приключи около 21:00.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>