Хапките на Джо Барнс

Ендуро състезателят на Canyon Джо Барнс е направил серия от кратки видеоклипове, които е нарекъл „хапки“. Всъщност те са част и от друг проект, за който вероятно сте чували – The Dudes Of Hazzard (ще видите логото им в клиповете). Зад това благородно име застават Джо и още няколко негови приятели от района на Форт Уилям в Шотландия, обединени от желанието да карат добре, да карат много, да се забавляват още повече и да правят от всичко това забавление и за останалите под формата на видеоматериали.

И така, ето ги петте откъса на Джо Барнс, с кратки пояснения към всеки от тях:

Част 1 – На места е тесничко

Едно от любимите занимания на Джо в свободното му време е да прави пътеки. А едно от още по-любимите е да ги пробва за първи път, веднага след построяването.

Част 2 – Талисман с късмет

Този епизод е посветен на карането в байкпаркове… и на грижата за един талисман.

Част 3 – Секундата си е секунда

Кой се нуждае от модерен GPS, ако има класически часовник Casio? Джо и Фъргъс Ламб си устройват състезание по една пътека, опитвайки се да слязат под 5:50 минути. Дали ще успеят?

Част 4 – Пила

Отново в Алпите за множество остри завои над Пила.

Част 5 – Отново над този мост

Или отново в Националния шампионат на Шотландия. Джо и Фъргъс подхождат съвсем различно към състезанието. Фъргъс кара с Canyon Sender и се качва на подиума; Джо се пробва с ендуро велосипеда си Strive и… се забавлява, но без подиум.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>