Награждаване Български колоездачни серии 2016

За втора поредна година група ентусиасти с много желание успяха да реализират амбициозния си проект, наречен Български колоездачни серии!

Тази година организираните прояви бяха много повече – 21 състезания и над 100 отделни старта; дисциплините, в които се провеждат сериите, се увеличиха на общо пет – спускане, ендуро, градско спускане, крос-кънтри олимпик и детски байк серии за най-малките, а участниците надминаха 850 човека! 

По повод успешния завършек на сезона, имаме удоволствието да ви поканим на официалното награждаване на победителите в сериите, което ще се проведе на 12 ноември, събота, от 19:30 ч. в УАСГ София, по време на фестивала Дни на предизвикателствата 2016 – https://www.facebook.com/events/342106299456888/

Очакваме всички приятели, любители и деятели на планинското колоедене в България да бъдат част от церемонията по награждаването на победителите, за да подкрепят отблизо и отдадат нужното внимание на всички тези състезатели, които дадоха всичко от себе си през сезона и заслужено заеха първите места в оспорваните турнири! 

В деня на награждаването програмата на Дни на предизвикателствата е много интересна, като включва презентация на едно от най-големите имена в ендуро дисциплината през последното десетилетие, а именно французина Жером Клеменц, който лично ще връчи наградите на победителите в сериите.

Очакват ни много изненади и хубави емоции, затова ще се радваме да ви видим всички там! 🙂

Събитието се провежда с подкрепата на организаторите на Българските колоездачни серии за 2016, Дни на предизвикателствата, Ram Bikes, Drop IN, Maxbike и др.

https://www.facebook.com/events/335629310143641/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>