Cannondale/GT Test Ride – Езерата – 29-30 октомври

Ride and decide! От тази година Cannondale и GT, освен по планините, са и официално в България, а сега и с 20% намаление в магазините на Scott Bulgaria.

Защо Cannondale и GT са най–иновативните колоездачни марки в света? Отговорът е дълъг, но пък решението съвсем просто: заповядайте да покарате рок-звездните колела!

Та преди да е заваляло, заповядайте на 29 и 30 октомври на Рилски езера, където два дни няма да се разхождате около езерата, със сигурност! Яки колела, брутално трасе, а вечерта ще гледаме филми и ще си направим купона с момичетата от Бар Безкрай (дано това не прозвучи странно!). 

Ако тогава “просто не мога”, заповядайте на 12 ноември в Боровец, където освен да покарате Cannondale и GT, ще може да го направите с Жером Клеменц /един от най-добрите ендуро състезатели в света/ в рамките на Дните на предизвикателствата (predizvikatelstva.com)

Специално за събитието от Хижа Рилски езера са приготвили байк уикенд пакети:
Една нощувка, закуска и вечеря за 22 лв. 
Две нощувки, две закуски и две вечери за 44 лв. 
За резервации: 0886509409.

А ето и топ моделите на Cannondale, които ще може да тествате:
Bad Habit 1, Habit Crb/Al SE, Habit Al 4, 27.5 Scalpel Si HM, 29 Scalpel Si Crb 4, 29 F-Si Crb 3 NSP.

Както и моделите на GT: Zaskar Crb Expert, Force X Carbon Expert, Sensor Carbon Expert, Sanction Expert.

Тестът ще се извърши по достъпни за начинаещи трасета!

Регистрирайте се сега и посочете кой байк ви се кара!
Внимание! За всеки записал се за тест райд ще има 1 безплатно качване с лифта, а за всички, които искат да покарат повечко, има 15% намаление на дневната карта. Записването става предварително на e-mail: [email protected]

https://business.facebook.com/events/1115489855209057/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>