„Карай смело“ София 2016 – 22-23 октомври

„Карай смело“ е за тези от вас, които искат да са бързи на колело в града. За нас няма трафик и задръствания и успешно съчетаваме спорта с транспорта. „Карай смело“ ще те научи как да бъдеш оптимално бърз и сигурен в твоите умения за каране на колело в града. 
„Карай смело“ ще се проведе на 22-23 октомври в Сердика Център София на открития паркинг с начален час 12:00.
Регистрирай се безплатно на www.karai-smelo.btsofia.com и избери подходящото за теб обучение. 

„Карай смело“ е събитие със социална отговорност, което цели да образова възможно най-много хора и даде практични и теоретични насоки за градското колоездене. По време на „Карай смело“ ще можете да научите някои основни техники за преминаване през различни препятствия като бордюри, стълби, неравности, заобикаляния – все умения, които са нужни в ежедневното колоездене. Кратко запознаване с правилата за движение, съвети за избор на маршрут и преминаване през различни типове кръстовища са останалата част от обучението, а специална сесия ще покаже как да окажем първа долекарска помощ. 

Организаторите са подготвили редица състезания за начинаещи и напреднали, байктраял демонстрации, както и индивидуално участие в различни обучения като:
– Градско колоездене с инструктор в реална среда (теория и практика)
– Байктраял техники за ефикасно преминаване през градски препятствия (теория и практика)
– Техническа велограмотност (теория и практика)
– Първа долекарска помощ (теория и практика)
– Правилник за движение по пътищата (теория)

Заявка за безплатно участие и избор на обучение става с предварителна регистрация тук: www.karai-smelo.btsofia.com или на място, по време на събитието.

https://www.facebook.com/events/1316801768332207/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>