Трима българи ще участват във финала на Световните ендуро серии 2016

Нашите състезатели ще мерят сили с над 500 участници от цял свят

Трима родни колоездачи ще вземат участие в едно от най-трудните ендуро състезания в света!

Състезанието ще се проведе този уикенд във Финале Лигуре, Италия и в него ще се включат над 500 участници от цял свят.

Българските състезатели Иван Колев, Боби Крумов и Добромир Добрев ще бъдат изправени пред изключително тежка и оспорвана надпревара – 7 специални отсечки, над 100 км интензивно каране с 3250 метра обща денивелация и конкуренцията на едни от най-добрите състезатели в цял свят.

През 2015 г. страната ни за първи път имаше свой представител в състезанието – Иван Колев от отбора на Ram Bikes. Иван е един от най-проспериращите родни състезатели, победител в миналогодишното издание на Българските ендуро серии, както и временен водач в тазгодишното издание на турнира. Това е второто участие на Ванката в мащабния форум и както сподели той с нас, тази година се чувства доста по-уверен и до този момент е доволен от карането си.

Другите родни представители – Боби Крумов и Добромир Добрев – са двамата подгласници в миналогодишното издание на Българските ендуро серии и също са много изявени на родната сцена. Двамата притежават много големи умения и имат шансове за добро класиране.

Осмият финален кръг на Световните ендуро серии ще се проведе на 1 и 2 октомври по изключително трудните и технични трасета във Финале Лигуре, които ще определят ендуро шампионите за 2016 година.

Пожелаваме успех на нашите момчета и очакваме добри новини от италианска ривиера.

Участието на родните състезатели се случва със съдействието на Ram Bikes, LIDL България, Roobar, Harmonika и др.