Home Mountain Bike Cup 2016 – предварителна информация

На 7-9 октомври над Драгалевци ще се проведе последният, пети кръг от Българските даунхил серии за 2016 г., както и четвърти кръг от Българските ХСО серии. Очаква ни интересен уикенд, а ето и първите подробности:

Лека-полека и есента си дойде! 🙂

Ние харесваме есента. Едно от любимите ни неща наесен е традиционната ни среща в домашната планина по повод поредното издание на Home Mountain Bike Cup! 

Пригответе се за много силни емоции и приятни изненади, защото на 7-9 октомври ще се проведе четвъртото поредно издание на Витошката надпревара. По традиция ще се опитаме да „закрием“ байк сезона по възможно най-добрия начин и се надяваме и вие да се включите! 😉

Тази година отново ще станем свидетели на едно от най-интересните състезания по спускане за сезона, което освен всичко ще бъде и пети, финален кръг от Българските даунхил серии! Именно по трасето на Драгалевци, с интересни промени в него, ще се решат новите шампиони на България за 2016 година!

Нещо ново и интересно, което ще се случи по време на Home Mountain Bike Cup, е четвъртия кръг от Българските XCO Серии, който ще предизвика някой от най-добрите родни крос-кънтри състезатели, както и всички любители колоездачи, готови да изпитат уменията си. Състезанието се организира от нашите приятели от велоклуб Мамут, които ви подготвят много интересно и технично трасе, по което да проверите възможностите си. 😉 

Регистрацията за участие в състезанията по DHI и XCO е отворена на www.conceptcreative.org/hmbc и ще бъде активна до 7 октомври!

По традиция и тази година ще се опитаме заедно с вас да организираме хубава фотоизложба, на която да се насладим всички заедно в петък вечер преди състезанието. Идеята ни този път е малко по-различна и много ще се радваме ако повече от вас се включат. 

И така… Предизвикваме ви да се разровите из „байк“ архивите си, да си припомните много яки спомени, гледайки снимките, и да споделите най-силните с нас! 😉 Нека си спомним или да изживеем наново някои епични моменти от миналото и, разбира се, да се посмеем заедно. Който иска да се включи, нека изпрати до 5 избрани свои снимки на имейл [email protected] до 3 октомври, като ще е хубаво да напише и няколко реда с историята на кадрите.

Снимките за изложбата ще бъдат подбрани от компетентно жури, което ще бъде натоварено с тежката задача да избере най-силните кадри от БГ байк миналото! Ограничения няма – бъдете креативни! 😉 

Home Mountain Bike Cup 2016 се очертава да е най-силното до момента – не го изпускай!

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на [email protected] и [email protected]

https://www.facebook.com/events/364907163897675/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>