Откриване на Sport Station – нов спортен магазин в София

С тържествен водосвет на 14 септември 2016 г. в София бе открит най-новият магазин за спортни стоки. Под името Sport Station в него ще се помещават продукти от световноизвестни марки като HEAD, ARENA, DRAG, Colmar, Crème, Reusch, Banshee, Garmin, Wilier, KTM и много други.

Новият магазин Sport Station ще предлага на едно място всичко най-важно аз различните видове спорт. Тук могат да бъдат намерени най-актуалните продукти за ски, тенис, плуване и екипировка за тях. Марките HEAD и ARENA нямат нужда от представяне на потребитлите у нас. През годините те са завоювали доверието на професионални спортисти и любители и в тази връзка Sport Station може да бъде мястото, където те ще намерят най-актуалните модели спортни стоки и аксесоари за любимото си занимание.

В другата половина на магазина е отделено специално място на колоезденето. Освен сполучливата подредба, прави впечатление и портфолиото от показаните марки. Всички те могат да се определят като сполучлив избор за различните видове колоездене. Освен предпочитаната от много български колоездачи марка DRAG, в Sport Station бяха изложени и актуални модели на световните марки Crème, Wilier, KTM Bikes, подходящи за различни дисциплини и начини на каране – от градски и трекинг модели, през планински велосипеди, до шосейно колоездене. За първи път у нас ще се предлагат и Bahshee Bikes – канадска марка, която е култова сред любителите на екстремното колоездене и е известна с безкомпромисно качество на своите модели.

Друга от марките – KTM  – е добре позната не само на колоездачите у нас, но и на любителите на моторните спортове. Освен велосипеди, магазин Sport Station предлага и богат асортимент от екипировка и аксесоари за колоездене, както и компоненти за ъпгрейд на всеки велосипед.

В магазина има професионален сервиз за велосипеди, оборудван с Park Tool инструменти.

Събитието бе почетено от официалния представител на HEAD и ARENA за България – г-н Елисавет Уков, управителя на Веломания – компанията която произвежда велосипедите DRAG, г-н Драгомир Кузов, олимпийската шампионка Таня Богомилова, Ники Кънчев, спортни деятели и официални гости.

Адреса на магазин Sport Station е бул. „Симеоновско шосе“ 4А, на гърба на Зоопарк София. Работното време е от понеделник до събота: 10:00 – 20:00, неделя: 12:00 – 18:00 ч.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>