Павел Алехин – Укрепване

Името на това видео е интересна игра на думи. От една страна, то е пряко свързано с уникалното място, на което е заснет филмът – стара крепост в Калининград, най-западния руски град. Наред с това думата „укрепване“ може да се използва и за самия Павел Алехин, може би най-известният руски МТБ карач, който най-сетне се възстанови от травмите, които го съпътстваха в последните години, и е готов отново да достига границите с карането си. Затова не е учудващо, че наред с неповторимата локация, в следващата минута и половина ще видите и цели три трика, които до този момент не са били изпълнявани с планински велосипед.

Ако се чудите кои са тези трикове или искате да научите повече за историята зад този филм, можете да го направите тук: http://www.redbull.com/en/bike/stories/1331813697617/pavel-alekhin-fortification-mtb-world-firsts-red-bull.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>