Пампорово байк фест 2016 – резултати от DH състезанието

Състезанието по спускане е кралската надпревара в четиридневния фестивал в Пампорово. Ще го запомним с много състезатели, включително няколко чуждестранни гости, отлично трасе, с обичайния за лятото дебел слой прах и мъжко каране, както и доста повече публика в сравнение с предишни години, което явно се дължеше на съчетанието на толкова събития под един похлупак – това привлече повече хора в курорта и доста от тях се наредиха покрай лентите, за да видят как може да се минава юнашки на скорост и през най-трудните участъци.

Уви, карането на високо ниво понякога върви ръка за ръка и с паданията – имаше няколко травмиращи инцидента днес, пожелаваме на всички пострадали бързо възстановяване.

Времето също се опита за момент да развали настроението, но се разминахме без дъжд и в крайна сметка слънцето се показа за финала.

А след като всички пресякоха линията там, уредите за времеизмерване показаха следните резултати:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>