Приятелски вело-уикенд с Biking Tours – 2-3 юли 2016

Двудневен велопоход с маршрут Стрелча – х.“Бунтовна“ – Стрелча
Целта е да се съберем, да покараме и позабавляваме, както и да дадем някои ценни съвети за това как да караме безопасно по технични пътеки.

Програма

Ден 1, 02.07.16 г. Стрелча – х.“Бунтовна“
10:00 ч. среща на площада в гр.Стрелча 

Когато всички пристигнат, потегляме с леко изкачване, което върви по черен път, достигайки с.Кръстевич и оттам 9 км по широк живописен черен път (право нагоре) да достигнем до хижата. Ако има време и желаещи, ще направим една пътека. Достигайки хижата, ще се установим за нощувка и ще се отдадем на заслужена почивка. 
За този ден дължината на прехода е 20 км,  3-4 часа. 
Денивелацията е положителна! :):)
На няколко места има вода.

Ден 2, 03.07.16 г. х.“Бунтовна“ – Стрелча
След като закусим, ще тръгнем източно от хижата в посока гр.Стрелча. Ще се насладим на красиви гледки към вр.Богдан и други върхове от величествената Стара планина. Ще караме по продължителни и приятни спускания към гр. Стрелча. Там при желание ще отделим време за разходка и обяд. И който иска, следобед може да направим няколкочасов минерален басейн.

За този ден карането е около 15-20 км, с очаквана продължителност 4-6 часа. Теренът е изключително разнообразен и приятен, дори при лоши метеорологични условия не е проблем да се кара.

Организационна такса за събитието е Приятелска – 20 лв. – и включва: нощувка в х.“Бунтовна“, водач/и, застраховка “Злополука“, съпътстващ транспорт по маршрута за багаж, екипировка и други.

Храна трябва сами да си подсигурим, на хижата не предлагат такава.

Всеки желаещ е добре дошъл, само изпращайте мейл за потвърждение, за да имаме предвид местата за нощувка!

Записването става само на e-mail: [email protected] или на тел. 0888881245 – Нено Делирадев.
Краен срок за записване 30.06.16 г.

https://web.facebook.com/events/1754269478118786/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>