Брандън Семенук – RAW 100

В последните 2-3 дни този видеоклип не слиза от стените на хората във Facebook и това не е учудващо, като се има предвид, че главно действащо лице в него е Брандън Семенук.

Видеото е част от поредицата RAW 100 на Red Bull, която поставя пред авторите следните предварителни условия: дължина на филма 100 секунди, без използване на забавени кадри и без музикален съпровод. С други думи, сурова картина и звук, които трябва да бъдат монтирани по най-добрия начин в кратка видеотворба.

Без съмнение при подобна задача талантът на каращия е от огромно значение, а при Семенук го има в изобилие! За „игрално поле“ екипът избира изоставено трасе за спускане с BMX, което не е било ползвано от началото на 20 век, когато тази дисциплина е част от X-Games. Брандън вдъхва нов живот в него с невероятното си каране, пригответе се да завършите гледането с провиснало чене!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>