Амбиции с Емили Бати – еп.1-5

Емили Бати (Trek) е една от елитните ХС състезателки в последните години. Освен че е бърза и силна с велосипеда си, Емили е красива и… кара Порше! Нима това не е достатъчно да гледате видеопоредица с нейно участие?

Следващият клип всъщност е част от цяла поредица, като първият епизод е посветен на семейната ферма, в която Емили е израснала и е направила първите си стъпки в планинското колоездене.

Във втория епизод състезателката на Trek ни показва как разпуска след поредния натоварен сезон:

В третия епизод Емили ни показва някои от рисковете при каране на шосеен велосипед, посещава бившето си училище, а в края на видеото разбираме, че както при повечето жени, и за нея купуването на дрехи е страст:

В четвъртия, последен епизод продължаваме да виждаме нови и нови превъплъщения на Емили – тя кара кросов мотор, демонстрира умения на домакиня и на веломеханик и дори сама влачи чанти, които са по-големи от нея. Чудя се как все още никой не ѝ е предложил брак?!

Петият епизод е посветен на тренировките – като се започне от фитнес залата, мине се през дългите разстояния с шосеен велосипед и се стигне до карането по технични планински пътеки. Всичко това се случва в Аризона:

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>