Амбиции с Емили Бати – еп.1-5

Емили Бати (Trek) е една от елитните ХС състезателки в последните години. Освен че е бърза и силна с велосипеда си, Емили е красива и… кара Порше! Нима това не е достатъчно да гледате видеопоредица с нейно участие?

Следващият клип всъщност е част от цяла поредица, като първият епизод е посветен на семейната ферма, в която Емили е израснала и е направила първите си стъпки в планинското колоездене.

Във втория епизод състезателката на Trek ни показва как разпуска след поредния натоварен сезон:

В третия епизод Емили ни показва някои от рисковете при каране на шосеен велосипед, посещава бившето си училище, а в края на видеото разбираме, че както при повечето жени, и за нея купуването на дрехи е страст:

В четвъртия, последен епизод продължаваме да виждаме нови и нови превъплъщения на Емили – тя кара кросов мотор, демонстрира умения на домакиня и на веломеханик и дори сама влачи чанти, които са по-големи от нея. Чудя се как все още никой не ѝ е предложил брак?!

Петият епизод е посветен на тренировките – като се започне от фитнес залата, мине се през дългите разстояния с шосеен велосипед и се стигне до карането по технични планински пътеки. Всичко това се случва в Аризона: