Флагаманът Hardy – отново на пазара

Добре познатият на всички флагман Drag Hardy е отново на пазара. Моделът е с нова визия и окомплектовка, като заявката му е да подобри представянето на своя предшественик.

Drag, залагат на вече установените стандарти при размера на гумите – 27.5 и 29 инча, което дава възможност на клиента да избира своя велосипед спрямо стила на каране и терена. Drag Hardy се предлага в четири различни модификации: Hardy Base, Hardy Comp, Hardy Pro и Hardy TE. Тук е моментът да отбележим, че всички модификации на велосипеда се предлагат фабрично с гуми на немската фирма Schwalbe.

Ако все още не сте усетили тръпката на това да караш в планината, да караш през места, на които се изисква надеждност и минимални умения – то вашият верен спътник в приключението ще бъде Hardy Base. Велосипедът е с лека алуминиева рамка, надеждни хидравлични спирачки и амортисьорна вилка SR Suntour, които ще помогнат за безпроблемното и приятно каране в планински условия. Велосипедът е с монтаж Shimano 3×8, а цената е повече от достъпна – 799 лв. Моделът се предлага в двата варианта – с 27.5” и 29“ гуми.  Както всички модели на Drag, и тук получавате доживотна гаранция на рамката, както и безплатно доживотно регулиране на скорости и спирачки.

Hardy Comp е по-големия събрат на Base, като той дава още по-голяма надеждност за своя колоездач. Хидравличните спирачки и дистанционното заключване на вилката са онези важни екстри, които осигуряват удоволствие от карането и сигурност в човека. Рамката е алуминиева с двойно теглени и хидроформовани тръби, които осигуряват лекота и здравина на конструкцията. Търсенето на приключения никога не е било толкова достъпно и атрактивно – цената на Hardy Comp е 990 лв., като надеждността на рамката е гарантирана от Drag доживот, а монтажът е Shimano Alivio 3х9. Велосипедът е наличен в двата варианта – с 27.5” и 29“ гуми.

За всички, които вече са изпитали тръпката от това да караш в планината и искат да добият нови, още по-силни усещания, Drag предлагат Hardy Pro. Той осигурява за търсачите на силни усещания още по-висок клас окомплектовка на познатата достъпна цена. Велосипедът е с въздушна амортисьорна вилка, която можете да настройвате прецизно спрямо терена, и дистанционно заключване, което ще ви помогне да претворите всяко усилие в движение. Големият диапазон скорости от серията Deore – 3х10 – ви дават възможността да посрещнете всеки терен и всяко натоварване като истински професионалист. Дали сте съзтезател, който желае да тренира, или ентусиаст с по-високи възможности е без значение – Hardy Pro ще удовлетвори вашите нужди. Цената на велосипеда е 1 390 лв., а гаранцията му е напълно в духа на фирмените стандарти на Drag. Тук отново имаме познатите стандарти – 27.5” и 29” гуми.

Hardy TE. Най-търсеният и най-харесван модел на Hardy е отново тук. Още по-добър и още по-надежден – Hardy TE e готов да посрещне всеки терен, всяко натоварване и всяка нужда на колоездача. Здравата и лека рамка се превръща в запазена марка на всички модели на Drag, като тук също не се прави изключение. Велосипедът може да ви преведе през места, за които само сте си мечтали, а окомплектовката му спомага преживяването ви да бъде максимално удовлетворяващо. Въздушната вилка осигурява надеждност и възможност за още по-прецизна настройка. Хидравличните дискови спирачки са надеждни и готови да поемат всяко предизвикателство, като включват в себе си технологии, разработени и утвърдени от Shimano през годините. Останалият монтаж е най-добрата комбинация от Shimano XT и Shimano SLX, които във времето са станали символ за надеждност и здравина. Списъкът на предимствата е безкраен, но човек няма как да разбере, докато не изпробва. Достъпната цена за модела и окомплектовката са ясни – 1 790 лв., а гаранционните условия са познати на всички верни приятели на Drag. Гумите отново са с познатите стандарти – 27.5” и 29”.

Моделите Drag Hardy са налични в магазини DragZone – заповядайте, за да пробвате, да усетите, да видите със собствените си очи онова, което прочетохте сега, защото след като видите, след като усетите духа на Hardy, ние ще ви приветстваме с добре дошли в голямото ни семейство – Drag!

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>