КолелоТУ 6.0 – 15 май 2016

За шеста поредна година Студентски съвет при Технически Университет – София организира велосъстезание за любители КолелоТУ, а тази година то ще е като за отличници. За изграждане на трасето ще се погрижат LineSickers, а Scott Bulgaria ще осигурят свежи награди!

Програма:

11:30 – 12:30  – Записване
12:00 – Опознавателна обиколка
12:30 – Откриване
13:00 – Стартове по серии
15:00 – 15:30 – Церемония по награждаване
15:30 – Почистване на парка

Вход и изход свободен.

Мястото за записване и старт/финал е при металната рампа за скейтборд и ролери, до дървеното заведение, близо до подножието на „Монцата“.

КолелоТУ стартира през 2010 като  част от eко инициативата “Зелен месец” на Студентски съвет при ТУ – София  и има за цел да популяризира велосипеда като транспорт и източник на забавление. Всяка година колоездачи се събират, за да премерят сили в предизвикателното и интересно трасе. КолелоТУ е състезание за всички любители, които обичат да изследват града на две колела.

Състезанието е организирано в четири категории – жени, мъже любители, мъже професионалисти и юноши (под 18). Старта е масов, на серии. Трасето е подходящо за планински велозипеди (МТБ). Първите трима с най-добро време ще получат специално избрани от нас награди.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>