В търсене на Бромо

Това не е първият клип с каране в района на действащ вулкан, нито е първото видео от Индонезия, което публикуваме, но и двете теми са меко казано интересни, а като добавим и таланта на Кърт Сордж, нещата започват да клонят към задължително гледане.

Миналата година Сорж подписва спонсорски договор с Polygon Bikes, които са базирани… в Индонезия. А по стечение на обстоятелствата известният фрийрайдър отдавна крои планове за каране там, и по-специално по склоновете на Маунт Бромо, една от най-известните вулканични планини в страната с още действащи кратери. Когато получава покана от спонсорите си за посещение в офиса и фабриката на компанията, Сордж разбира, че е настъпил моментът да приведе плановете си в действие. Но… оказва се, че Маунт Бромо в момента е активен и е затворен за посещения от туристи. Това не спира Сордж и снимачния екип да търсят други интересни пътеки в района, а що се отнася до Бромо – той също заема важно място в кадрите, макар и на заден план.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>