The Quest – Тито в Непал

Quest е нова видеопоредица на Mavic и Тито Томаси, която е фокусирана върху търсенето, което е природно вродено у много планински колоездачи – на новите места, на перфектните пътеки, на интересните хора и на приключението.

Този първи епизод ни отвежда в Непал, където Тито и снимачният екип попадат само няколко месеца след разрушително земетресение, от което страната все още се възстановява. На всичкото отгоре вилнее и криза с горивата, която допълнително влошава ситуацията. Затова и една от главните задачи на филма е да привлече вниманието на туристите към Непал и да ги насърчи да посетят тази далечна дестинация, за чиито поминък туристическият поток е от изключителна важност.

Не е необходимо обаче да търсите благотворителни причини, за да посетите Непал. Достатъчно е да видите пътеките и местата, през които е минал Тито, за да и се прииска да се отправите натам с колело.

Повече подробности и снимки за пътуването можете да намерите тук: http://www.pinkbike.com/news/the-quest-tito-in-nepal-photo-epic-and-teaser-video.html.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>