Cross на велоизложението в Букурещ

На протеклото в края на март 2016 г. в румънската столица изложение за велосипеди и съпътстващи ги продукти взе участие и Cross Romania. Традиционно добрите ни позиции в северната ни съседка бяха представени на достоен по размери щанд, в който освен моделните гами на Cross и Crosser, имаше и продукти от марките Corratec, Schwalbe, АХА и др, на които сме ексклузивен представител за Румъния.

Безспорно най-голям интерес предизвикаха свежите попълнения в колекцията ни за новия сезон, както и доказалите се модели от предходния, тъй като там има повишен интерес към средният и висок клас байкове, които предлагаме. Тяхното реноме е добре известно сред  любителите и  състезателите, използващи велосипедите Cross в множеството спортни прояви, организирани на територията на цялата страна, а свеж пример е първото място на нашата състезателка Ивета Алексиева с Big Foot в последното за сезона състезание – маратонът Dunarii.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>