Мат Хънтър кара Specialized Turbo Levo FSR

Turbo Levo FSR е името на електрическия маунтин байк на Specialized. За разлика от него, Мат Хънтър не се нуждае от представяне. А какво се случва, когато тези две имена са заедно по пътеките, ще видим в този кратък видеоклип. Преди това обаче ето и описанието, дадено от Specialized:

Ние първи ще признаем, че когато поднесохме на Мат идеята да заснемем кратко видео за модела Turbo Levo FSR, той бе малко несигурен по отношение на планинските велосипеди с асистирано педалиране. Асистирано педалиране? Мат Хънтър не се нуждае от никакво асистирано педалиране, ясно? Може би, но все пак… Ето какво сподели след това каране Мат: „Усещането като цяло бе същото като с нормален байк, с изключение на това, че изкачването на стръмни наклони бе доста по-лесно“. С мощност 530 вата при педалите и нашите отличителни черти по отношение на геометрията, няма как да не се съгласим с него. Мислете за Turbo Levo по този начин – повече сила, за да карате повече пътеки.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>