Бруни и Вержие срещу света, сезон 2

През 2016 г. Лоик Бруни и Лорис Вержие са в нов отбор – Specialized Gravity Team, където компания ще им прави и една от изгряващите канадски звезди в спускането – Фил Айлс. Това е достатъчна причина екипът на Creative Concept (да не се бърка с нашите Concept Creative) да постави началото на но сезон от видеопоредицата, озаглавена „Бруни и Вержие срещу света“, която ще проследява най-интересното от представянето на тримата съотборници в кръговете от Световната купа, осигурявайки ни и допълнителен поглед към подготовката, пътуванията, забавленията и ежедневието на тези талантливи спортисти.

В МТБ-БГ също ще следим епизодите и ще ги добавяме в тази статия, започвайки от първия, в който тайфата се отправя към Южна Калифорния за тренировки, проби, срещи със спонсори и други интересни занимания под топлите лъчи на слънцето: 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>