Искате ли да изпробвате лично колелата TREK?

Здравейте приятели! 🙂

Имаме удоволствието да ви информираме, че заедно с нашите приятели от магазин DROP IN BIKE, официален представител на велосипеди ТREK за България, ще реализираме заедно един перспективен и полезен за вас колоездачите проект.

През пролетта на 2016-а, а по-късно и през лятото, ще организираме за вас серия от „тест райд“ събития, на които ще може да пробвате сами едни от емблематичните модели в маунтин байк линията на ТРЕК.

Идеята накратко е следната:

В няколко уикенда през пролетта да се събере група с предварително записване, която да заведем на някое хубаво място, на което да покараме и да се забавляваме заедно. За да бъде удоволствието максимално, ще може да карате голям асортимент от най-новите модели TREK в истински условия.

Целта на инициативата е, освен да покараме и да се позабавляваме заедно, да може повече хора да се запознаят с колелата, да ги тестват и да се убедят сами какво точно е усещането от карането на едни от най-добрите колела на пазара.

Наличните велосипеди за тест райд са широка гама от най-новите модели за маунтин байк на марката и биха задоволили дори най-претенциозните карачи. Всички участници в тестовете ще могат да изпробват следните модели:






Кампанията ще стартира идния уикенд по време на събитието Winter Bike Duel в Пампорово. На място ще можете да разгледате моделите и да се запишете за участие в планираните тестови карания, а в деня след байк дуела избрана група карачи ще има възможността да се позабавлява по няколко от трасетата в района около Смолян.

Повече информация ще получите на място. 🙂

Очакваме ви!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>