В Drag Zone на бул. „България“ започва реконструкция. Очаквайте го скоро изцяло обновен!

Скъпи приятели,

Съобщаваме ви, че от днес, 08 февруари 2016, магазин Drag Zone на бул. „България“ ще бъде затворен поради голяма предстояща реконструкция.

Магазинът ще бъде изцяло обновен, като цялостната му визия ще бъде променена.

Очакваме реновацията да продължи около 2 седмици, a през това време колегите в Drag Zone Хиподрума с удоволствие ще отговарят на вашите изисквания. Те ще бъдат на разположение за вас с част от екипа на познатите ви лица от бул. „България“. Професионална консултация може да получите и в останалите Drag Zone магазини в София – Център, Люлин и Младост.

Междувременно се заформя и един дългоочакван тандем от механиците Любо Тодоров и Пламен Пенев – Пацо. Те ще ви чакат в сервиза на магазин Drag Zone Хиподрума, готови да поправят вашия велосипед и всяка част по него. А за всеки спрял се при тях за ремонт ще има и безплатна бира!

Убедени сме, че ще останете приятно изненадани от новата визия на любимия ви магазин Drag Zone – бул. „България“. А за всички наши клиенти и първите ни посетители в новия магазин ще има много атрактивни оферти.

За повече информация следете нашия сайт: http://velomania-bg.com/

Чакаме ви в Drag Zone Хиподрума и се гответе за предстоящото грандиозно откриване на новия магазин на Drag Zone България!

От екипа на DRAG Zone

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>