Pure Darkness 3.0 – анонс

В началото на януари Сам Рейнолдс и Мат Макдъф се завръщат в Garden Route Trail Park, ЮАР, за да започнат подготовката за заснемането на видеоклипа Pure Darkness 3.0. В следващите кадри можете да видите как протича първата седмица с две машини, напичащо слънце и много пръст за преместване:

Как обаче се стига дотук?

През 2014 г. Сам и Мат заснемат първото видео, озаглавено по този начин. То проследява тяхно пътуване из няколко места във Великобритания с dirt-скокове и е колкото хаотично, толкова и впечатляващо с търсенето на все по-сложни и смайващи трикове:

През 2015 г., заедно с още няколко приятели, Сам и Мат правят втора част на видеото, като за целта отиват чак в ЮАР и построяват там огромен step-up скок с висока рампа за засилване към него,в резултат на което се стига до това:

Какво ще видим във видеото през 2016 г. все още никой не знае, защото карачите ще пристигнат на място за снимките на 1 февруари, но веднага щом получим видеото от Monster Energy, които са основни спонсори на начинанието, ще го споделим с вас.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>