Crosser разширява продуктовата си гама

Както мнозина от вас знаят, фирма Крос от години използва своя търговска марка за каплите, първоначално вграждани в болшинството велосипеди от различни брандове, излизащи от нейните фабрики. Паралелно с това, готови наплетени колела с тази марка използват и други производители на велосипеди, а достойни количества от различните модели са реализирани и в търговската мрежа у нас и в цяла Европа.

Завоюваното добро реноме на марката Crosser, като качество и разпространение, логично води до разширяване на продуктовата ѝ гама. Освен множеството модели и размери капли, може би вече сте забелязали в електронния ни магазин и наличието на някои от новите артикули, а в бъдеще ще се появят и най-различни други части и компоненти за ъпгрейд, сервизни комплекти за ремонт и профилактика, както и многообразие от аксесоари за вашите велосипеди.

Всички Crosser артикули ще се предлагат основно чрез познатият ви сайт velosiped.bg, а разпространението им на българския пазар ще се реализира и чрез популярните дистрибутори и магазини в цялата страна.