Камерън Зинк – Стремеж към небето – анонс

Камерън Зинк е не просто един от известните екстремни фрийрайдъри в момента, той е жива икона. Някои ще кажат, че е изключително талантлив и смел, други може би ще го нарекат дори безразсъден, но в последните години този американски карач на няколко пъти разтърси из основи фрийрайд общността със свои незабравими и немислими преди това изпълнения, които смело поместиха границите на възможното към още по-големи височини и дължини и още по-сложни трикове. Едва ли някой ще забрави задното салто от високия пад Oakley в бруталното състезание Red Bull Rampage и дори някой друг да повтори това, първият винаги ще е първи.

Лесно е да гледаш всичко това на снимки и видео и да се впечатляваш какви смелчаци има. Но смелостта и уменията са само част от многото фактори, които са включени в тази сложна и много рискова игра с живота. Контузиите и психологическите трудности също съпътстват всеки екстремен спортист и често остават зад кадър. Емоциите, семейството, предишният опит – толкова много са нещата, които човек няма да види в един скок, в един трик.

Авторът на филма „Стремеж към небето“ Раян Клийк обаче ще се опита да ви ги покаже, да ви пренесе в света на Камерън Зинк по пътя му към Red Bull Rampage 2013 и 2014 и към опита за подобряване на рекорда за задно салто на скок с дължина около 30 метра. За целта той използва много кадри „зад сцената“, както и и такива, които още не са виждали бял свят, а следващият анонс дава някаква представа какво да очакваме:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>