Drag Zone отваря най-големия веломагазин в Бургас

Бургас, 23.07.2015 г.

Новият магазин на успешната верига ще зарадва всички свои клиенти с 20% намаление в разгара на лятото

DragZone отваря деветия си магазин в Бургас, този четвъртък, 23 юли. На събитието ще присъстват професионални колоездачи и любители, представители на Община Бургас, както и приятели и партньори на фирмата собственик „Веломания”. Магазинът ще предлага пълната гама велосипеди на познатата българска марка DRAG. DragZone ще предостави и огромно разнообразие от велоаксесоари, компоненти и колоездачна екипировка. В магазина клиентите ще могат да разчитат на професионален съвет от опитните консултанти, както и да получат пълно обслужване на своя велосипед в специализирания сервиз.

До 9 август първите клиенти на магазина ще получат 20% отстъпка от цената на всички модели велосипеди.

Магазина можете да откриете на адрес: гр. Бургас, ул. „Константин Величков” 63-А, с работно време Понеделник-Събота от 09:30 до 19:30 ч.

За повече информация: [email protected]

За компанията

‘Веломания’ ЕООД е производител на велосипеди DRAG,  вносител и дистрибутор на над 50 световноизвестни марки за велосипедни части, аксесоари, компоненти. Компанията е собственик на верига магазини DragZone и онлайн магазин Screambikes.eu. Веломания ЕООД изнася свои продукти в над 19 страни в Европа и спонсорира успешно няколко отбора по колоездене в Европа.