КолелоТУ 5.0 – Избери линията!

На 21 май за пета поредна година в Южния парк, София ще бъде проведено любителското състезание КолелоТУ. Денят е четвъртък, работен, и това не е случайно, защото това състезание, което през годините привлича все повече участници, е организирано от Студентския съвет към Техническия университет (оттам и ТУ в името на проявата), но без да е ограничено само до студентите като право на участие. Ето каква е наличната до момента информация от организаторите:

Студентски съвет към ТУ – София организира за пета поредна година велосъстезание за любители КолелоТУ в Южен парк. И тази година за изграждането на трасето и осъществяването на състезанието ще се погрижат Linesickers.

КолелоТУ се провежда от 2010 г. насам и има за цел да популяризира велосипеда като транспорт и източник на забавление. Всяка година колоездачи се събират, за да премерят сили в предизвикателното и интересно трасе. КолелоТУ е състезание за всички любители, които обичат да изследват града на две колела. 
Музика, колела, награди и добро настроение за пета поредна година. На 21 май 2015 (четвъртък) в Южен Парк очакваме всеки, който има колело и иска да премери сили с другите състезатели. 

КолелоТУ е част от eкоинициативата “Зелен месец” на Студентски съвет при ТУ – София. Състезанието включва три обиколки в парка и е подходящо за планински велосипеди (МТБ).

Вход и изход свободен. 

Така че, ако искаш да покараш байка си и да си спечелиш страхотни награди, ела и се запиши от 12:00 ч. в Южен Парк, под Монцата.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>