Screambikes.eu – с нова визия и условия!

С нови и по-удобни условия стартира обновеният онлайн магазин за велосипеди и части Screambikes.eu

От днес онлайн магазин Screambikes.eu стартира с обновен дизайн, нови функции  и подобрения, върху които неговият екип работи през последните месеци.  Актуализирането на дизайна и възможностите на сайта е мотивирано от потребностите на клиентите и сега той предлага нови удобства за тях.

Какво ново?

Акцент в нововъведенията на Screambikes са условията:

  • Безплатната доставка вече се осъществява за поръчки над 49 лв.  В стария Screambikes това беше валидно за поръчки над 99 лв.
  • Времето за връщане на продукт е удължено – от 14 дни, фиксирани по закон, вече ще бъде 30 дни за потребителите на Screambikes.eu.

Сега е по-лесно

Специално внимание е отделено на поръчването и филтрирането на информацията в сайта. Поръчването вече е само на един click разстояние. Добавянето на продукт в количката вече може да се осъществява от началната страница.

Намирането на продукт е оптимизирано и сега е по-лесно от всякога – чрез филтъра във всяка категория потребителите могат да ограничат резултатите от търсенето си само до тези, които отговарят на техните изисквания.

Всички продукти в сайта са разделени в нови категории, което улеснява извеждането  на търсената информация. Сега продуктите могат да бъдат визуализирани в по-големи и детайлни снимки.

Както преди, така и сега, екипът на Screambikes е готов да консултира и помага на своите клиенти в избора  на подходящите за тях продукти.

Включи се в играта на новия онлайн магазин и спечели награди

Сайтът стартира и с Facebook игра с награди за потребителите. Отговорете на въпроса във Facebook страницата на Screambikes.eu и трима от вас ще спечелят награди.

Добре дошли на новия Screambikes.eu!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>