The Syndicate 2015 – епизод 1

Без съмнение един от най-силните отбори в Световната купа, и то не само в момента, а за последното десетилетие, е Santa Cruz Syndicate. Включващ елитни състезатели от ранга на Стив Пийт, Грег Минар и Джош Брайсленд, този тим винаги е претендент за първите места, а през 2015 г. ще можем да следим представянето му и чрез отборните видеоклипове, обединени в поредицата The Syndicate.

След първия кръг по спускане в Лурде, Франция, е време и за първия епизод на „Синдикатът“. Началото на сезон 2015 не е от най-лесните за отбора на Santa Cruz, тъй като Джош Брайсленд през цялата зима възстановяваше счупения си глезен, Стив Пийт бе контузен и изобщо не можеше да кара, а Грег Минар преторпя операция на палеца две седмици преди състезанието и караше със специална шина и далеч от максимума, на който е способен. Заради всичко това видеоклипът съдържа и кадри от операционната маса, които може да не са подходящи за нервите на всеки.

Въпреки трудностите обаче, Брайсленд и Минар записаха добри резултати.

Репортаж за представянето на отбора можете да прочетете тук: http://www.santacruzbicycles.com/en/us/2015-lourdes-world-cup.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>