Велосипедни гуми VEE RUBBER във Velosiped.bg

Нашият Е-магазин velosiped.bg е най-големият вносител на велосипедни гуми от всякакви типове и размери, оперирайки с няколко световно известни марки, включително VEE RUBBER. В България този бранд все още не е достатъчно популярен и по тази причина смятаме, че е редно да споменем няколко думи за самата фирма и нейните продукти.

Поради съсредоточеното наличие на съответната суровина, Тайланд е една от най-големите производителки и износителки на каучук в света, и не случайно в страната съществуват доста фирми, добиващи, обработващи и ползващи този продукт.  VEE RUBBER е основана през 1977 година, стартирайки своето производство именно с вътрешни и външни гуми за велосипеди и мотоциклети. За почти 40 годишната си история марката успешно се е специализирала и в производството на доста други аналогични продукти за транспортни средства, като се почне от гуми за картинг и АТV, и се стигне до такива за леки, средни и тежкотоварни автомобили. При интерес може да разгледате сайта на Vee Rubber Group http://www.veerubber.co.th/2013/ и обширната им продуктова гама. Научният подход при разработката и високият контрол на качеството при производството осигуряват чудесен прием на марката в над 100 държави по света, като в 10 от тях фирмата има свои филиали. Само в производствените мощности около Банкок годишно се произвеждат над 25 милиона гуми от всякакъв тип. Няколко световно известни мотоциклетни производители ползват успешно продукцията на VEE RUBBER за първоначално вграждане в своите модели, индиректно повишавайки реномето на марката в световен мащаб. По същата причина фирмата целенасочено проектира и изработва редица модели с чисто спортна ориентация, съзнавайки че „състезанията подобряват породата”, а също така дейно подпомага известни отбори и спортни събития. В частност този подход се прилага и за велосипедните продукти, като някои от тях имат достойни награди, а ползващите ги състезатели редица подиуми. Любопитен факт е, че няколко големи велосипедни марки, включвайки в своята гама непопулярните все още Fat bikes, ползват за тях именно продукти от специалната серия на производителя.

От миналата година чрез нас в България стъпват и голяма част от велосипедните артикули на VEE RUBBER, с които подробно може да се запознаете в съответния раздел на сайта ни:  http://velosiped.bg/brand/?bid=7&q=VEE%20RUBBER Заслужава си да споменем, че освен солидното качество и широката номенклатура от вътрешни и външни гуми от различни типове и размери, не е за пренебрегване и ценовият аспект, тъй като спрямо аналогични продукти на реномирани марки, той е на доста приемливо ниво.

Надяваме се горните редове, предлаганият от нас избор и задаващият се нов сезон да провокират вашия интерес, тъй като всички знаем, че най-добрата гума е новата гума, а VEE RUBBER е достатъчно качествен и в същото време бюджето спестяващ вариант.

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>