Видео: Нереален анонс

 

unReal (нереален, -лна, -лно) е най-новото заглавие на Anthill Films – един от най-успешните филмови екипи в планинското колоездене, създатели на няколко от най-гледаните и харесвани филми през последните години (достатъчно е да дам за пример The Collective, който се превърна в класика още с появата си). Новата продукция ще се появи официално на бял свят през лятото на 2015 г., т.е. съвсем скоро, макар че след няколкото промотиращи клипа, които можете да гледате тук, вероятно няма да имате търпение през следващите няколко месеца. 

Главни участници във филма са Брандън Семенук, Брет Рийдър, Кам МакКоул, Том ван Стийнбъргън, Стив Смит, Греъм Агасис, Брук Макдоналд, Джеймс Дьорфлинг, Мат Хънтър, Томас Вандерхам и др.

unReal е копродукция на Teton Gravity Research и Anthill Films. Сценарият, режисурата и монтажът са на Anthill Films. Представен е от Sony в компанията на Shimano и Trek. Допълнителна подкрепа за проекта са осигурили Whistler Mountain Bike Park и PinkBike.com.

Официален анонс:

Може би най-голямото предно салто с маунтин байк, изпълнено от Том ван Стийнбъргън:

Кам МакКоул като репортер на Weather Channel:

Създателите на филма започнаха да публикуват и поредица от видеоклипове, обединени от общото заглавие Mind The Gap, които ще показват кадри от заснемането и реализацията на някои от най-забележителните моменти, които ще видим в пълнометражния филм. Първият епизод от този МТБ сериал е за сцената, в която стадо коне преследва колоездачите:

http://anthillfilms.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>