Живот зад кормилото – сезон 2014

Добрият шериф отново преследва лошите момчета в началните кадри на новите епизоди от поредицата на Брандън Семенук, която проследява интересни моменти от сезона му, споделени и с приятели. В края на годината вече можете да гледате всичките осем епизода накуп – за целта обаче си пригответе пуканки и време като за пълнометражен филм, защото всеки от клиповете е около 10 минути.

Епизод 1

В първия епизод Семенук, заедно с Брендън Феърклоф и Нико Винк, посещават състезателния магазин и офис на Troy Lee Designs, след което се отправят към близкото трасе за мотокрос (там не карат велосипеди, но се справят с моторите не по-малко впечатляващо!). Следват още интересни места и големи скокове, за да се приключи с приятни калифорнийски пътеки и BMX каране:

Епизод 2

Брандън и Кам МакКоул се отправят на пътуване в Аризона, за да открият и подготвят нови линии и терени за филма Rad Company. Там обаче не намират нищо, което да отговаря на желанията им, така че пътуването продължава чак до Юта, където остават доволни от находките. Междувременно по пътя те намират разни интересни места, които да пробват, и възстановяват една голяма, изоставена рампа за скокове, а за финал пробват и някои луди линии от мястото за провеждане на Red Bull Rampage.

Епизод 3

Главни действащи лица отново са Семенук и Феърклоф, а дестинацията е повече от интересна – о-в Фиджи в Тихия океан.

Епизод 4

Действието отново се върти около заснемането на Rad Company, но този път компания на Семенук правят Джеймс Дьорфлинг, Кам МакКоул и Кам Зинк, а терените са в Юта. След това те заменят металните коне с истински и откриват, че там тръпката от ездата не е по-малка.

Епизод 5

Малко парково каране в Coastal Gravity Bikepark, малко скокове и трикове с BMX в скейт-зала и… една интересна игра на карти!

Епизод 6

Highland Bike Park сесия – слоупстайл, спускане и Dirt скокове.

Епизод 7

Стигаме и до премиерата на филма Rad Company на Брандън Семенук с участието на много негови приятели…

Епизод 8

Последният епизод завършва там, където за някои започва всичко…Уислър!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>