DimiSport и в Германия

През  месец септември 2014 година  фирма Dimi Sport със седалище в австрийската столица Виена разшири своята дейност, като откри нов онлайн-магазин. След България и Румъния, фирмата смeло стъпи в Западна Европа с най-новия сайт dimisport.de, който стана част от  интернационалната верига спортни магазини Dimi Sport и ще бъде основно насочен към потребителите от Германия, Австрия, Швейцария и Люксембург. С  помощта на dimisport.de някои от най-известните български марки в спортния бранш ще могат да достигнат до западноевропейския потребител. На първо място това са фирма Веломания със своите детски, шосейни и планински велосипеди  DRAG и фирма ТАШЕВ, известна с производството на изключително здрави и качествени туристически и спортни  раници.

Разплащанията  в интернет платформата DimiSport.de ще се осъществяват с всички видове кредитни карти, световно известната система за разплащания PayPal и все по-популярната в Европа система за онлайн разплащания Sofort. Доставките ще се извършват в изключително кратки срокове с помощта на наложилите се в Европейските страни куриерски фирми – Hermes, DPD и Österreische Post AG.

За улеснение на немските, австрийските и швейцарските потребители, пазаруването в DimiSport.de ще се извършва без задължителна регистрация, а всеки клиент ще има право да върне закупената стока в срок от 30 дена.

През следващата година фирма Dimi Sport предвижда разкриване на стационарен магазин за велосипеди и спортни стоки във Виена, а на по-късен етап и в Германия.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>