Изложба „Най-добрите кадри от сезон 2014“

Може да сте забелязали, а може и да не сте, но едно от съпътстващите събития около състезанието Home Mountain Bike Cup ще бъде изложбата „Най-добрите кадри от сезон 2014“. Такава бе направена за пръв път през 2013 г. с първото издание на събитието, но тогава кадрите бяха от няколко автори, поканени от организаторите да се включат. Сега възможността за участие е още по-широка – всеки, който смята, че е запечатал специален и вдъхновяващ кадър през изминалата година, не е задължително да е от състезание, може да изпрати снимки на Concept Creative – от така събраната колекция те ще изберат и отпечатат 30 бр., които ще бъдат изложени на същото място, където ще бъде и партито по случай състезанието. Това място ще бъде уточнено допълнително.За повече подробности копираме информацията от сайта на организаторите:

На 17-19 октомври ще се проведе второто издание на традиционното състезание за закриването на сезона – Home Mountain Bike Cup!

Състезанието ще бъде съпътствано от множество различни активности, една от които ще бъде изложба под наслов „Най-добрите кадри от сезон 2014„.

За да може изложбата да бъде пълна и да улови всички важни и интересни неща от отминаващата година, искаме да поканим всички фотографи и хора, които мислят, че има какво да покажат, да се включат в нея.

Ще се радваме повече хора да вземат участие в тазгодишното издание на събитието и да успеем заедно да пресъздадем и покажем на хората как протече изминaлият сезон.

Всеки, който иска да участва в изложбата, е необходимо да ни изпрати тези свои кадри, които мисли че заслужават внимание на [email protected] до 10 часа вечерта на 10 октомври. /Кадрите трябва да са с висока резолюция и подходящи за печат в размер минимум А3/ Молим всеки, който изпраща снимки, да посочи в и-мейла трите си имена и мястото/събитието където е направен кадърът.

От всички изпратени снимки ще бъдат избрани и отпечатани 30 броя, които ще станат част от изложбата. „Най-добрите кадри от сезон 2014“ ще бъде открита на 17 октомври в 20:00 часа, а малко по-късно на същото място ще се проведе и официалното парти на събитието с много музика и добро настроение.

По време на изложбата на място ще може да се гласува за най-добрата снимка. Авторът на снимката, събрала най-много гласове, ще получи специална награда от нас!

Очакваме вашите снимки, а до тогава ви оставяме със снимките от миналата година, които можете да разгледате тук.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>