Витоша DOWNHILL 2014 – на 11 октомври

София става домакин на първото в България безплатно състезание по планинско спускане с велосипед

По случай 80-тата годишнина на природен парк ‘‘Витоша“ и кандидатурата на София за Европейска столица на спорта 2017 г. ‘‘Левъл Севън“ организира безплатно състезание по планинско спускане с велосипед (DownHill) в кв. Драгалевци, София.

Стартираме на 11.10.2014г. Подготвили сме ви незабравим уикенд, много адреналин и технически подбрани трасета, които ще са предизвикателство не само за състезателите, но и за всички присъстващи.

Трасетата са познати на онези от вас, които вече са се спускали с велосипед на Витоша. А сега е страхотен шанс и за всички, които не са.

Спускането с велосипед е екстремен и изключително интересен спорт. Публиката ще има шанс да се докосне до него и да изпита част от адреналина на състезателите. Всичко това, съчетано с приятната атмосфера на планината, се превръща в страхотен начин да прекарате уикенда.

Състезателите ще са разпределени по възрастови групи, а класирането ще е индивидуално. За победителите сме подготвили специални изненади.

Същевременно, отново на 11.10.2014 г. на хижа ‘‘Алеко‘‘, като част от събитието, ще се проведат BMX демонстрации. За любителите на екстремните преживявания сме организирали и планинско бягане, ще има стена за катерене и въжен парк.

Ден по-рано, на 10.10.14 г., ще можете да се регистрирате на място в кв. Драгалевци, да получите състезателен номер и да обходите трасето.

Поканете всичките си приятели и елате заедно да подкрепим кандидатурата на София за Европейска столица на спорта 2017 г. Нека покажем на всички, че столицата ни предлага големи възможности да спортуваме и да сме в отлична форма. Заповядайте да отпразнуваме и 80 годишнината на неостаряващия природен парк ‘‘Витоша“.

Е, надяваме се, че вече имате план за 10 и 11 Октомври. Яхвайте велосипедите и елате да спортуваме и да се забавляваме заедно.

За предварителна регистрация http://level7.bg/vitosha-downhill-2014/

Страница във Facebook: https://www.facebook.com/events/826868554024790/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>