Вело празник в Морската градина във Варна

По случай Европейската седмица на мобилността (16-22 септември) магазин DragZone Варна организира велопразник в Морската градина. Велосъстезания за деца, тест драйв на велосипеди DRAG, безплатна диагностика на велосипеди, забавления и награди ще се случват под шатрата на DRAG. Мястото е Морската градина, денят е 20 септември, старт на състезанията от 10 ч.

Магазин DragZone Варна обявява и предварително записване за състезанията за деца – до 19 септември, на адреса на магазина – ул. „Преслав” 39.

За Европейската седмица на мобилността

От 16 до 22 септември за поредна година в България се отбелязва Европейската седмица на мобилността. Тази година посланието на инициативата е „Нашите улици, нашият избор”. Целта е да се направи преоценка на начина, по който мислим за градското пространство и ние сами да създаваме града, в който искаме да живеем. Поредица от събития ще се случват в рамките на Европейската седмица на мобилността в различни градове в страната.

Българската компания, производител на велосипеди DRAG, се включва посредством велопразник във Варна на 20 септември. В София на 19 септември DRAG ще се включи и в инициативата Park(ing) Day.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>