Cross е спонсор на сръбски велоклуб

Велосипедите Cross са добре позната марка от години в България. Качеството на продуктите ги прави все по-търсени и в Европа, като не е учудващо че някои от байковете се използват и за състезания, където завоюват призови позиции в класиранията.

На 5 юли 2014 г. се проведе кръг от Балканската купа в гр. Crna Trava, тазгодишен домакин на състезанията SERBIA OPEN. Проявата бе важна, тъй като носи UCI точки за квалификациите на Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016.

Един от участващите отбори бе и Клуб Орлович, а именно техен спонсор е фирма Крос, като една от формите и на подкрепа бе предоставянето на специално подготвен за състезанието велосипед Traction 29”.

 

Байкът бе прилежно произведен, като вместо със стандартната спецификация, в частност беше оборудван с пълен комплект Shimano XTR.

 

 

Велосипедът се представи достойно, преодолявайки трасето и специфичните му елементи без никакви технически проблеми, осигурявайки позиция в челните редици на участниците.

 

 

 

В крайна сметка Клуб Орлович  завоюва второ място в отборното класиране, издигайки своето реноме и утвърждавайки качествата на велосипедите Cross.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>