Новият магазин на Scott в кв. Лозенец

Новият магазин на Scott всъщност отвори врати преди повече от два месеца, в началото на май 2014 г. Причината да пишем за него чак сега е, че през цялото това време новият обект продължава да се пълни с хубави стоки, тъй като определено не липсва място за тях – без съмнение това е един от най-големите веломагазини в столицата, разполагащ с обща площ около 300 кв.м. Намира се в София, кв. Лозенец, ул. „Козяк“14, точно до Американското посолство.

Огромната площ е запълнена с продукти на всички марки, представлявани на българския пазар от МСМ Спорт сред които, разбира се, водеща е марката Scott. В стройни редици можете да разгледате десетки модели и модификации на един от най-известните и реномирани велопроизводители в света, като се започне от емблематичните ХС велосипеди (като Scale и Genius) и се мине през всичко останало в каталога им – АМ, спускане и фрийрайд, шосе, детски велосипеди – асортиментът е наистина голям, а каквото не е налично в магазина, може лесно да бъде поръчано при следваща доставка.

За децата има наистина много предложения, и не само велосипедни – в един от кътовете са „паркирани“ и многобройни детски „автомобили“ с педали, подходящи за тези, които предпочитат да са малки „шофьори“ вместо колоездачи. А защо не и двете? 🙂

Освен велосипедите, магазинът предлага и голямо разнообразие от компоненти, екипировка и други стоки, свързани със спорта и свободното време на две колела. По-информираните ни читатели знаят, че освен велосипеди, Scott произвеждат и качествени облекла, обувки, раници, екипировка – всичко това е налично в магазина, може да бъде разгледано, пипнато, пробвано.

Наред с това обаче по отношение на екипировката са застъпени и няколко други марки, така че клиентите да имат наистина голям избор:

Дрехи, каски, защитна екипировка и други аксесоари на Fox – една от емблематичните компании за подобни продукти в МТБ средите.

Каски Met – това е една от първите реномирани марки, които стъпиха на българския пазар (още през 90-те години), и МСМ Спорт предлагат отново продуктите им на българските потребители.

Очила Oakley – изцяло оригинални, едни от най-качествените очила в света могат да бъдат закупени в магазините на Scott.

Аксесоари Syncros.

Компоненти Funn.

Продукти за почистване, смазване и грижа за велосипеда Muc-Off. И още много други…

Както се полага за подобен магазин, предвиден е и сервизен кът, който е оборудван с необходимите качествени инструменти.

Важно е също така да се отбележи, че през зимата в магазина ще има и стоки за зимните спортове, в които Scott също имат добро име.

Отново напомняме, че адресът е София, ул. „Козяк“ 14, до Американското посолство, а работното време можете да видите на горната снимка.

Продуктите в магазина можете да намерите и онлайн на адрес: http://www.scott.bg/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>