VELOSIPED.BG предлага 5 нови марки велокомпоненти

Велосипед ООД е изключителен представител за България на CONTINENTAL, SELLE SAN MARCO, TEKTRO и VEE RUBBER, а ще предлага и марката VELO с нейната изключително богата продуктова гама.


Марките CONTINENTAL, TEKTRO и VELO са добре познати, тъй като много от велопроизводителите у нас и в чужбина използват техните продукти с доказано качество за първоначално вграждане, а сега феновете на колоезденето ще имат директен достъп до тях и то на съвсем приемливи цени

SELLE SAN MARCO  също е отдавна известна в Европа със своето педантично отношение към конструирането и изработката на изключително качественни седалки за всякакъв тип велосипеди, профилирани в няколко марки, както и различни други продукти, в това число спортни екипи за колоездене, велоаксесоари и т.н.

Vee Rubber Group  е лидер в Тайланд относно разнообразието на видовете гуми за превозни средства, произвеждайки велосипедни гуми, мотоциклетни гуми, гуми за леки автомобили, камиони и т.н. Те са прецизно изработени от подбрани суровини чрез използване на съвременни производствени технологии и процеси. Всички продукти на групата са с възможно най-високо качество и се предлагат, освен на вътрешния пазар, главно за износ.

Екипът на www.velosiped.bg вярва че гореспоменатите марки, както и всички вече присъстващи брандове и техните продукти, ще удовлетворят вашите конкретни потребности.

http://www.velosiped.bg/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>