Обиколката на Витоша 2014 на живо в интернет

За първи път от създаването си планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100 км” ще се излъчва на живо в Интернет. Видео излъчването се финансира и реализира от Еволинк АД чрез стрийминг платформата Evolink.CDN.

В 6:00 ч на 14 юни стартира колоездачната обиколка на Витоша, а в 00:00 ч на 15 юни е стартът на бързоходците по същото трасе.

Операторски екип ще отразява на живо най-интересното от старт/финалната линия на състезанието, а допълнително ще бъдат активни няколко стационарни камери на ключови места по трасето.

От Еволинк споделиха: „Освен желанието да демонстрираме възможностите на нашата услуга за видео стрийминг, ние най-вече искаме да подкрепим мероприятие, за което нашият екип особено се вълнува. В събитието, освен техническият екип, отговорен за излъчването, ще участват и колеги, които ще се състезават наравно с останалите. Искаме да благодарим на организаторите на „Обиколка на Витоша – 100 км” за съдействието, което ни оказват, за да можем да излъчим на живо това интригуващо състезание. Пожелаваме успех на всички участници!“

Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на www.cdn.bg/vitosha100/

Повече информация за събитието – www.vitosha100km.bg